Kroginfo

Ambassadeur

Kungsgatan 18, Sthlm

Ambassadeur på Kungsgatan 18 är en ny och raffinerad smältdegel av strömningar som spretar åt olika håll i nattlivet. Under ett och samma tak samsas flera färgstarka klubbar med vitt skilda karaktärer.

Collage

Ingmar Bergmans gata 2, Sthlm

En klassisk nattklubb i en ny kostym och ny tolkning. En stor nattklubb med många rum, många stilar och många upplevelser. Vi hoppas att varje kväll hos oss ska kännas som att du är på en fest i vänners sällskap. Personlig service, en varm atmosfär, grym musik och återkommande hemliga uppträdanden gör att varje kväll är unik samtidigt som du alltid vet vad du får när du kommer till Collage. En lyckad utekväll tillsammans med nya och gamla vänner!

Räven - F12 Söndagar

Fredsgatan 12, Sthlm

Räven har svårt att sova, det kommer ske så mycket roliga saker i sommar under F12s legendariska söndagar!

Kristall

Kungsgatan 56, Sthlm

STOCKHOLMS NYA MÖTESPLATS & NÖJESPALATS Det underbara med Kristall´s nattklubb är att den är totalt opretentiös och alla har otroligt skoj. Det finns musik för alla smaker, ett flertal olika barer och dansgolv. Med välkända dj´s och barprofiler från Stockholms uteliv kommer du garanterat att känna dig hemma hos oss. Med våra fyra barer, två dansgolv och den mysiga utegården får du och dina vänner en helt fantastisk kväll!

Nype

Lästmakargatan 8, Sthlm

Nype är en komplett nattklubb belägen på Lästmakargatan, mitt i hjärtat på Stockholms klubbscen. Med design inspirerad från nattklubbar från världens alla hörn, har ombyggnationen resulterat i att Nype idag är en av Stockholms i särklass modernaste lokaler. I Nypes hjärta, stora dansgolvet, möter fondväggar en 17 meters LED vägg som i symbios med 15 movingheads och en sextonsmiljonsfärgs laser pulserar ut de ljuseffekter som tillsammans med det brutala ljudsystemet skapar det som Nype står för – En unik festmiljö. Med ytterligare två dansgolv, 40 LED bars, 4 barer, flertalet bordsytor och professionell personal gör Nype komplett.

Pure

Birger Jarlsgatan 29, Sthlm

En kväll på PURE är precis allt det man kan önska av en festkväll när den är som bäst. PURE är en känsla, en känsla som bara kan upplevas när alla bitar är på plats. Känslan av att kunna slappna av och bara släppa loss. Känslan av total eufori när festen är som bäst och allt är möjligt. På PURE har vi skapat förutsättningarna för Dig att få uppleva den bästa kvällen någonsin, varje kväll.

Rose Onsdagar

Hamngatan 2, Sthlm

Sveriges Bästa Nattklubb 2010 slog under sommaren upp portarna för sitt nya projekt: "Rose Onsdagar" Rose Onsdagar förväntas ge Stockholm ett nytt, men bekant varumärke, att vända sig till när allt annat känns vardagligt, och suget efter något elegant och stilrent lockar.